Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-10-24
|
Kategorier:

Nyheter,

Flen

Under fjärde kvartalet 2018 fortsätter fiberutbyggnaden i Flen Skebokvarn

Fiberleveransen till ditt område är igång
För ditt område innebär detta att vi under fjärde kvartalet 2018 kommer att fortsätta utbyggnationen av fibernätet hem till dig. Vi kommer påbörja schaktarbetet från den centrala kopplingspunkten ut mot Ängstugan, för att gå längst med järnvägen både på norra och södra sidan för att ansluta hushållen.

Fiberprojektet i Skebokvarn byggs etappvis för att skapa bättre kontroll samt effektivisera utbyggnaden av fibernätet. Det innebär att vi successivt kommer att bygga område för område och driftsättning av fibern kommer ske löpande under projektets gång. Har du inte fått din fibermottagare installerad kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen.

Hela projektet omfattar 276 fastigheter och vi har påbörjat driftsättning av en del hushåll i området. Fiberutbyggnaden beräknas i sin helhet ta 12-15 månader.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan