Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-07-17
|
Kategorier:

Nyheter,

Flen

Byggstatus i Flen Bettna

Under början av 2018 gjorde vi en paus i ett antal landsbygdsprojekt för att göra en utvärdering och kvalitetssäkring av våra processer och arbetssätt. Resultatet är en ny arbetsmetod som är bättre anpassad till landsbygdsförhållanden. Vårt nya arbetssätt innebär att projektering, markavtal och tillstånd färdigställs för varje enskilt område innan de påbörjas. Det här kommer att underlätta byggprocessen samt kontrollen och koordineringen av våra entreprenörer.

I ditt område har majoriteten fått sin fibermottagare installerad inomhus och rör nedgrävda på tomten. Vi har grävt ungefär 85 procent av den totala grävsträckan i Bettna. Har du ännu inte fått ett inbokat möte för genomgång av fiberinstallationen hos dig kommer du bli kontaktad av vår entreprenör.

Just nu inväntar vi de sista tillstånden för att kunna driftsätta flertalet hushåll. När din fiber är driftsatt får du ett välkomstmejl från oss, du kan även se att WAN- och PWR lampan lyser på din fibermottagare. Då är det fritt fram för dig som kund att beställa tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer. Här kan du läsa mer om hur du väljer tjänsteleverantör och jämföra tjänster: ip-only.se/tjanster.

Notera att det är viktigt att fibermottagaren är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser) efter installationen. Detta för att vi ska kunna testa och se att signalen kommer fram när det är dags för driftsättning. Då kommer den sista delen av installationen gå smidigt och vi kommer inte behöva besöka din bostad igen.

Under förutsättning att tillstånden kommer in som planerat är vår målbild att kunna driftsätta minst 85 procent av samtliga hushåll i Bettna innan årsskiftet.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan