Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-03-09
|
Kategorier:

Nyheter,

Flen

Byggstatus i Humledal

Arbetet med fiberbyggnationen i Humledal fortgår. Vi befinner oss just nu i slutskedet med installation av fibermottagare i samtliga fastigheter. Observera att den ännu inte är uppkopplad till vårt fibernät. Först återstår det en del arbete i stamnätet som måste slutföras.

Notera att det är viktigt att fibermottagaren vi installerat är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser). Detta för att vi enkelt ska kunna testa och se att signalen når fram. Då kommer den sista delen av installationen gå smidigt och vi behöver inte besöka din bostad igen.

När installationen är klar kommer vi att höra av oss till dig. Först då kan du börja beställa dina Internet-, tv och telefonitjänster i vårt öppna nät. Har du ännu inte fått din fibermottagare installerad så kommer vår entreprenör att kontakta dig inom kort.

 

Här kan du läsa mer om fiberresan. Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum: kundservice.ip-only.se

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan