Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-03-09
|
Kategorier:

Nyheter,

Flen

Byggstatus i Båven Rockelstad

Byggnationen av fibernätet i ditt område är tillfälligt pausad på grund av rådande väderlek. Att gräva där det råder vattensjuk mark eller tjäle kan medföra stora skador på både väg- och markområden. Vilket varken vi eller markägare vill riskera. Under denna tid kan grävmaskiner tillfälligt komma att flyttas från området. Under tiden arbetar vi med att samla in tillstånd från både Länsstyrelsen och Trafikvägverket för att kunna ansluta ditt område till vårt fibernät.

Så snart väderleken tillåter kommer byggnationen av fibernätet ta fart igen. Vår nya beräknade leveranstid är under hösten 2018.

Notera att det är viktigt att fibermottagaren vi installerat är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser).Detta för att vi enkelt ska kunna testa och se att signalen når fram. Då kommer den sista delen av installationen gå smidigt och vi behöver inte besöka din bostad igen.

 

Här kan du läsa mer om fiberresan. Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum: kundservice.ip-only.se

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan