Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-01-19
|
Kategorier:

Nyheter,

Trosa

Byggstatus i Vagnhärad

Arbetet med fiberbyggnationen fortgår och snart har alla fått sin fibermottagare installerad. Observera att den ännu inte är uppkopplad mot vårt fibernät. Har du ännu inte fått din fibermottagare installerad kommer vår entreprenör Trosa Fibernät AB att kontakta dig för en tomtprojektering inom kort.

Det återstår en del arbete i stamnätet som måste slutföras. När installationen är klar kommer vi att höra av oss till dig via mejl. Först då kan du börja beställa dina internet-, tv- och telefonitjänster i vårt öppna nät.

För att vi enkelt ska kunna starta din fiberuppkoppling så är det viktigt att fibermottagaren vi installerat inne i din fastighet är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser) så att vi kan testa nätet och säkerställa att signalen når fram. När vi utfört våra tester på nätet kommer du att få ett mejl med hur du enkelt väljer bland de tjänster och tjänsteleverantörer som passar dig bäst.

Här kan du läsa mer om fiberresan. Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum: kundservice.ip-only.se

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan