Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2016-07-08
|
Kategorier:

Nyheter

Stort intresse för fiberanslutning i Bettna, Flen

Samlingslokalen Föreningsborg var fullsatt när fiberföreningen Bettna Fiber ekonomisk förening, Flen Kommun och IP-Only kallade hushållen i Bettna till möte om kommande byggnation av framtidens fibernät.

Som vi tidigare informerat om har Flen Kommun och IP-Only tecknat ett samverkansavtal som innebär att vi tillsammans ska verka för en fullständig utbyggnad av fiber i hela kommunen. IP-Only och Bettna Fiber har tecknat en arbetsöverenskommelse där föreningen har viktiga uppgifter. Tillsammans med föreningarna och bygden gör vi det möjligt att alla ska få en anslutningsmöjlighet för sin villa, lägenhet, radhus eller fritidshus till en solidarisk prissättning oavsett var man bor i kommunen.

Samtliga företag ska ges möjligheten att utveckla sin verksamhet med modern teknologi genom tillgång till fiber. Utbyggnaden ska ske i rask takt och med ett bra urval av tjänster från marknadens aktörer. Vidare innebär samarbetet att IP-Only och kommunen tar ansvar för utbyggnad av fibernätet och driften av detsamma.

IMG_4137

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan